Jaakko Juhannus

1

Jaakko Juhannus

Nuori bändikonkari soolouralla. 

Palo tehdä musiikkia, halu painaa duunia ja rempseä asenne: Jaakko Juhannus on kaikkea sitä yhdessä salskeassa, 22-vuotiaassa paketissa. Jo Alle kouluikäisenä alkanut muusikonpolku on vienyt Jaakon Itä-Helsingin musiikkiopiston, Sibelius-lukion, Pop & Jazz -konservatorion ja Kaartin soittokunnan kautta omiin bändeihin ja trubaduurikeikkoihin. Esiintymiskokemusta Jaakolla on nuoresta iästä huolimatta takana runsaasti. Siksi hän on nyt valmis tuoreeseen uraan sooloartistina.

Näytteenä jälkimmäisestä käy Mul on hyvä näin. Vapautunut, kevyesti lattarisävyinen pop-biisi lähtee autiossa Kaisaniemen puistossa summaamaan yhden nuoren parisuhteen tilaa. Jaakon romanttista puolta paljastava biisi ei häpeä tunnustaa, että joskus asiat vain sattuvat olemaan onnellisesti: juuri niin kuin pitää.

Jaakon elämä on tällä hetkellä Leevi & The Leavingsin sanoin ”unelmia ja toimistohommia”. Niitä unelmia edustavat illat keikoilla, studioissa ja treeneissä. Jaakkoa kuullaan laulajana myös poptriossa JAMIÉ ja basisti/laulajana Suomirock-yhtyeessä MIKSU.

”Oon seurannut isän ja siskon muusikon jalanjälkiä pienestä pitäen, koska se on tuntunut oikealta”, sanoo Jaakko itse. Kutsumuksesta on kyse.

 

Kuuntele Jaakkoa näistä linkeistä:

JAAKKO JUHANNUS Mul on hyvä näin
JAMIÉ Spotifyssa
MIKSU Spotifyssä

Yhteystiedot:
Vibraltar Music
Teemu Hammaren
Tuottaja
mob: +358 50 5960 455
e: teemu.hammaren(-at-)vibraltar.com

 

Mul on hyvä näin - sanat

Etiam rhoncus accumsan elit sed porta. Suspendisse potenti. Nullam laoreet, velit ut condimentum feugiat, felis nibh ornare massa, quis consectetur est lacus id lorem. Etiam rhoncus accumsan elit sed porta. Suspendisse potenti. Etiam rhoncus accumsan elit sed porta. Suspendisse potenti.

Artist News

0

Leave a Reply