TommiShock

1
 

Meillä oli kunnia saada tämä lahjakas nuori mies feattamaan singlellemme 2005 ja kuten myöhemmin osoittauti tämä oli vain alkusoittoa.

Tommishock julkaisi hip hop/elektro -tuottaja Kimarrin kanssa Perfect Strangers -nimisen albumin helmikuussa 2007. Julkaistuaan ”Perfect Strangers” levyn hän on pitänyt hiljaiseloa muutaman vuoden tehden erinäisiä fiittejä artisteille. Vuoden 2008 lopulla Tommishock aloitti työskentelyn Studio INIT:ssä, jossa hän työskentelee nauhoituksen, miksauksen ja masteroinnin parissa. Hän on muun muassa tuottanut, miksannut ja masteroinut Pyhimyksen albumin Tulva

Tommishock, Pyhimys ja Paperi T muodostavat Ruger Hauer -nimisen rap-yhtyeen. Yhtye julkaisi Se syvenee syksyllä -nimisen albumin Monsp Recordsin kautta 24. marraskuuta 2010. Ruger Hauerin toinen studioalbumi Erectus julkaistiin Monsp Recordsin kautta 26. lokakuuta 2012. Albumi sijoittui 16. sijalle Suomen virallisella albumilistalla. Tommishock julkaisi Legenda Langen -nimisen sooloalbumin Monsp Recordsin kautta Ruger Hauerin viimeiseksi jäänyt neljäs albumi Mature julkaistiin 23. maaliskuuta 2016. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 1 viikolla 13/2016. Lokakuussa 2016 yhtye tiedotti lopettavansa. Ruger Hauerin jäähyväiskonsertti järjestettiin 12. marraskuuta 2016 Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.

Artist News